(English Below) ថ្ងៃដ៏រីករាយជាមួយម៉ោងសិក្សាសូរស័ព្ទអក្សរ! នៅថ្ងៃនេះសិស្សានុសិស្សសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តាររបស់យើង បានរំឮកឡើងវិញនូវមេរៀនសូរសំឡេងរបស់ព្យព្ជាន: ‘p’ និង ‘c’ រួមជាមួយនឹងសកម្មភាពសិក្សាកម្សាន្តសប្បាយៗជាមួយព្យព្ជាន: ‘n’។ តាមរយៈការរៀនដាក់ឈ្មោះវត្ថុ និងការហាត់បញ្ចេញសូរសំឡេង ក្មេងៗទទួលបានការចេះដឹងនូវមូលដ្ឋានគ្រឹះអំណានគ្រប់មេរៀន។ ក្រៅពីធ្វើឲ្យសិស្សានុសិស្សមានអារម្មណ៍សប្បាយរីករាយ ការសិក្សាសូរស័ព្ទអក្សរក៏ជាជំហានមួយដ៏សំខាន់ក្នុងការឈានទៅក្លាយជាសិស្សពូកែខាងអំណានផងដែរ។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! Exciting day in phonics class! Brightstar students had a blast reviewing the “p” and […]
ថ្ងៃដ៏រីករាយជាមួយម៉ោងសិក្សាសូរស័ព្ទអក្សរ!
Exciting day in phonics class!
Brightstar students had a blast reviewing the “p” and “c” sounds and discovering all the fun things that start with “n.” From naming objects to practising their sounds, they’re building strong reading foundations with every lesson. Learning phonics is not only fun but also a key step in becoming confident readers!
Every child shines like a star at Brightstar!