(English Below) នៅថ្ងៃនេះ កុមារតូចៗរបស់សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារបានចូលរួមរៀននិងលេងកម្សាន្តនូវសកម្មភាពសិក្សាជាមួយទឹកដោយក្តីសប្បាយរីករាយ! ពួកគេបានអនុវត្តបំណិនចក្ខុ ដោយបានឆ្លុះមើលប្រដាប់លេងក្នុងកែវទឹកដោយភាពចង់ដឹងចង់ឃើញ។ដោយឡែកនៅក្នុងការសិក្សាពីមេរៀនសូរស័ព្ទតួអក្សរវិញ កុមារម្នាក់ៗក៏ហាក់ដូចជាស្តែងចេញនូវការខិតខំចូលរួមមិនចាញ់គ្នាផងដែរ។ ការគូសវាសគំនូសអក្សរ ស៊ី (C) នៅលើកម្ទេចម្សៅ ជួយបង្កើនការយល់ដឹងរបស់ពួកគេកាន់តែច្បាស់អំពីទម្រង់អក្សរថែមមួយកម្រិតទៀត។ បទពិសោធន៍សិក្សាល្អត្រូវតែរួមមានការលេងកម្សាន្តអនុវត្តផ្ទាល់! កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! At Brightstar today the children had a splash-tastic day for our Pre-Nursery students as they enjoyed […]
At Brightstar today the children had a splash-tastic day for our Pre-Nursery students as they enjoyed water play activities! They practiced their eye-hand coordination by scooping water with toys, which was not only fun but educational.
In their phonics lesson, we incorporated a sensory activity that was both fun and engaging. The children traced the letter ‘c’ in shaving cream, enhancing their understanding of letter shapes and enjoying the cool, fluffy texture of the shaving cream on their hands. It was a delightful sensory experience that combined learning with sensory play.
Every child shines like a star at Brightstar!