(English Below) សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ ជាអ្នកគាំទ្រយ៉ាងសកម្មទៅលើយុទ្ធនាការប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹងគ្រឿងញៀនខុសច្បាប់របស់ក្រសួងអប់រំ យុវជន និងកីឡា។ ការប្តេជ្ញាចិត្តរបស់យើងត្រូវបានសបង្ហាញឱ្យឃើញតាមរយៈសារវីដេអូប្រឆាំងនឹងគ្រឿងញៀននៅជុំវិញបរិវេណសាលា ក៏ដូចជាតាមរយៈការអប់រំសិស្សានុសិស្សទាំងអស់ឱ្យបានយល់ដឹងពីគ្រោះថ្នាក់ទាក់ទងនឹងគ្រឿងញៀន។ លើសពីនេះទៅទៀត សាលារបស់យើងក៏បានផ្តួចផ្តើមរៀបចំឡើងនូវកម្មវិធីធ្វើតេស្តរកសារធាតុញៀនចំពោះបុគ្គលិកគ្រប់ផ្នែក ក្រោមការសហការ និងគាំទ្រពីអាជ្ញាធរក្នុងតំបន់ផងដែរ។ កម្មវិធីនេះ គឺជាផ្នែកមួយនៃកិច្ចខិតខំប្រឹងប្រែងរបស់យើង ក្នុងការធានាឱ្យបាននូវបរិយាកាសសិក្សាជូនសិស្សានុសិស្សប្រកបដោយសុខសុវត្ថិភាព។ នៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ សុវត្ថិភាព និងសុខមាលភាពរបស់សិស្សគ្រប់ៗរូប ពិតជាសំខាន់បំផុត ពីព្រោះវាឆ្លុះបញ្ចាំងពីគុណតម្លៃស្នូល ព្រមទាំងស្មារតីនៃសហគមន៍របស់យើង៕ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! Brightstar International School is an active supporter of […]
Brightstar International School is an active supporter of the MoEYS’s Anti-Drugs Campaign. Our commitment is evidenced by the prominent display of anti-drug messages around the school premises and through educating our students about the dangers associated with drug use. Additionally, Brightstar has initiated a staff drug testing programme, in collaboration with and supported by our local Chief of Police. This programme is a part of our efforts to ensure a safe and healthy learning environment for our students. At Brightstar, the safety and well-being of our students are paramount, reflecting our core values and our community spirit.