(English below) តើការសិក្សានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារធ្វើឱ្យកុមារចេះបាននូវអ្វីខ្លះ? កុមារៗថ្នាក់មត្តេយ្យនៅសាលារបស់យើង ទទួលបាននូវការចេះដឹងច្រើនចម្រុះមុខណាស់ តួយ៉ាងរួមមានដូចជា អន្តរកម្មសិក្សាបំផុសឱ្យមានការចង់ដឹងចង់ឃើញ ការលេងកម្សាន្តបន្ថែមក្រៅថ្នាក់ជួយដល់ការអភិវឌ្ឍកាយសម្បទា តន្រ្តីពង្រឹងដល់ជំនាញផ្នែកស្តាប់ និងអំណានជួយដល់សមត្ថភាពភាសាឱ្យកាន់តែពូកែ។ បន្ថែមពីនេះ ការដាក់ឱ្យកុមាររៀនលេងសម្តែង ក៏ជួយបង្កើនការយល់ដឹងរបស់ពួកគេទៅលើសង្គមបានកាន់តែស៊ីជម្រៅដែរ។ ចំពោះការសិក្សាពីបន្សំរវាងសូរស័ព្ទអក្សរ ក្មេងៗមានសមត្ថភាពក្នុងការចេះអាន និងសរសេរ ខណៈដែលសកម្មភាពសិក្សាផ្សេងៗអំពីលេខ ជួយបំប៉នដល់ជំនាញគណិតវិទ្យា ក៏ដូចជាជួយជំរុញដល់ដំណើរអប់រំរួមគ្រប់ទិដ្ឋភាពទាំងអស់។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ៕ What does it mean to learn at Brightstar? Students in […]
(English below)
តើការសិក្សានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារធ្វើឱ្យកុមារចេះបាននូវអ្វីខ្លះ?
កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ៕
What does it mean to learn at Brightstar?
Students in our Early Years Programme thrive on variety: interactive stations ignite curiosity, outdoor play fosters physical development, music enhances auditory skills, and reading nurtures language. Role-playing boosts social understanding. Phonics integration enhances literacy, while numeracy activities develop math skills, fostering a holistic educational journey that caters to all aspects of a child’s development.