(English Below) សិក្សាគណិតវិទ្យាកាន់តែខ្លាំងជាមួយកម្មវិធី Eduten ឈ្នះពានរង្វាន់ពិភពលោក ដែលជាដៃគូរបស់សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារយើងខ្ញុំ មានមោទនភាពសូមបង្ហាញនូវកម្មវិធីដៃគូសហការមួយឈ្មោះ Eduten ដែលជាវេទិកាឌីជីថលដ៏ល្បីល្បាញមានដាក់បញ្ចូលនូវជំនាញផ្នែកអប់រំរបស់ប្រទេសលោកខាងលិច ជាមួយនឹងបច្ចេកវិទ្យាបញ្ញាសម្បនិម្មិត (AI) ព្រមទាំងល្បែងកម្សាន្តល្អៗសម្រាប់បង្កើនបញ្ញាដល់កុមារ។ កម្មវិធីនេះទៀតសោត ក៏ធ្លាប់ទទួលបាននូវពានរង្វាន់ EdTech Award របស់មូលនិធិកុមារអង្គការយូនីសេហ្វ (UNICEF) នៅក្នុងឆ្នាំ២០២២ ធ្វើឱ្យវាក្លាយជាចំណុចរបត់ដ៏សំខាន់មួយក្នុងបដិវត្តន៍នៃការអប់រំផ្នែកគណិតវិទ្យា។ ហេតុដូច្នេះហើយទើបបានជា សាលារបស់យើងមានការប្តេជ្ញាចិត្តលើកកម្ពស់ឱ្យសិស្សានុសិស្សម្នាក់ៗនាំគ្នាចូលទៅប្រើប្រាស់បច្ចេកវិទ្យាទំនើបៗ ដែលមានក្នុងកម្មវិធី Eduten ដើម្បីពង្រឹងដំណើរការសិក្សារបស់ខ្លួនឱ្យកាន់តែខ្លាំងពូកែ។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ៕ Embracing the Future […]
កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ៕
Embracing the Future of Maths Education: Brightstar International’s Partnership with Award-Winning Eduten Platform
Brightstar International School proudly unveils our collaboration with Eduten, a celebrated digital platform infusing western educational expertise with cutting-edge AI and gamification. This strategic partnership, awarded with the prestigious UNICEF EdTech Award in 2022, marks a significant step in revolutionising mathematics education. Our commitment is to elevate and personalise each student’s learning journey, harnessing Eduten’s innovative AI technology for unparalleled academic enrichment.