(English Below) នៅថ្ងៃអង្គារទី៣០ ខែមករានេះ សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារបានប្រារព្ធនូវពិធីចែកសញ្ញាប័ត្រជូនសិស្សានុសិស្សប្រចាំឆមាសទី ១ ដើម្បីអបអរសាទរដល់ឧត្តមភាពសិក្សា និងការសម្រេចបាននូវសមិទ្ធផលសិក្សាផ្ទាល់ខ្លួន។ ព្រឹត្តិការណ៍នេះ ស្តែងឱ្យឃើញពីការខិតខំប្រឹងប្រែង និងការលះបង់របស់សិស្សគ្រប់រូប។ យើងផ្តល់ការកោតសរសើរអស់ពីចិត្តចំពោះដំណើរនៃការរៀនសូត្រដ៏ធំធេង និងការរីកចម្រើនរបស់ពួកគេ។ សូមអបអរសាទរដល់សិស្សានុសិស្សទាំងអស់ដែលទទួលបានជោគជ័យនៅថ្ងៃនេះ! កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ៕ Today’s Brightstar Semester 1 Student Recognition Ceremony celebrated student academic excellence and personal achievements. The […]
សូមអបអរសាទរដល់សិស្សានុសិស្សទាំងអស់ដែលទទួលបានជោគជ័យនៅថ្ងៃនេះ!
កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ៕
Today’s Brightstar Semester 1 Student Recognition Ceremony celebrated student academic excellence and personal achievements. The event acknowledged the students’ hard work and dedication. It was a heartening tribute to their remarkable journey of learning and growth.
Well done and congratulations to all of our students who were appreciated today!