(English Below) សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ (Brightstar) យល់ដឹងយ៉ាងច្បាស់ពីសារៈសំខាន់នៅក្នុងការជួយសិស្សឲ្យធ្វើការអភិវឌ្ឍខ្លួនដើម្បីអាចបន្តឡើងពីថ្នាក់មត្តេយ្យសិក្សាទៅកាន់ថ្នាក់បឋមសិក្សាដោយរលូន។ តាមការសិក្សាបានបង្ហាញថា ដើម្បីឲ្យសិស្សអាចរៀនសូត្រចេះដឹងកាន់តែប្រសើរ និងអាចប្រើប្រាស់បានក្នុងជីវភាពរស់នៅ លុះត្រាតែពួកគេត្រូវបានទទួលការបង្វឹកបង្ហាត់ត្រៀមទុកឲ្យបានល្អមុនពេលចូលរៀនជាផ្លូវការនៅ(អាយុ 5 ឆ្នាំ)។ តួយ៉ាងសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ (Brightstar) ផ្តល់ឱ្យសិស្សនូវជំនាញចាំបាច់សម្រាប់ជីវិត ការចង់ដឹងចង់ឃើញ ការចេះទូន្មានខ្លួនឯង និងការរស់នៅដោយឯករាជ្យមុនពេលត្រូវចូលរៀននៅថ្នាក់បឋមសិក្សា ខណ:សាលាបានសាបព្រោះវិធីសាស្ត្ររៀនសូត្រដែលប្រកបដោយបទពិសោធន៍ដ៏មានអត្ថន័យ និងសប្បាយរីករាយចាប់តាំងពីថ្ងៃដំបូងមកម្ល៉េះ។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅឯសាលារៀន អន្តរជាតិ ប្រាយស្រារ ភ្នំពេញ៕ At Brightstar, we know how crucial it […]
កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅឯសាលារៀន អន្តរជាតិ ប្រាយស្រារ ភ្នំពេញ៕

At Brightstar, we know how crucial it is to help our students make the move from Early Years to Primary School.
Studies have shown that students do better academically and in later life if they are well-prepared for school before entering formal education (age 5). Brightstar provides students with the necessary life skills, curiosity, self-regulation, and independence before they enter primary school by employing meaningful, and engaging experiential learning from day one.