(English Below) សាលារៀនអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញបានបង្ហាញនូវដំបូលអាងហែលទឹកថ្មីដែលទើបត្រូវបានសាងសង់ជូនសិស្សានុសិស្សនៅសប្តាហ៍នេះ។ មេរៀននៃការហែលទឹកនឹងធ្វើឲ្យសិស្សរបស់យើងកាន់តែមានភាពរីករាយ និងមានសុវត្ថិភាព។ ដំបូលថ្មីរបស់យើងនឹងការពារសិស្សនីមួយៗពីសារធាតុ និងកាំរស្មីស្វាយអ៊ុលត្រាចេញពីព្រះអាទិត្យ។ ការហែលទឹកគឺជាកីឡាដ៏ល្អបំផុតមួយសម្រាប់ក្មេងៗគ្រប់វ័យ ខណ:វាជួយពង្រឹង សារពាង្គកាយទាំងមូល ក៏ដូចជាជំនាញផ្នែកកីឡាជួយបំប៉នដល់សាច់ដុំឲ្យរឹងមាំ។  ពិតណាស់ វាក៏ជាសកម្មភាពដ៏អស្ចារ្យ និងរីករាយដែលសិស្សៗរបស់យើងទន្ទឹងរង់ចាំជារៀងរាល់សប្តាហ៍ផងដែរ៕ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅឯសាលារៀន អន្តរជាតិ ប្រាយស្រារ ភ្នំពេញ៕ This week, Brightstar unveiled its freshly renovated and expanded swimming facilities to […]

កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅឯសាលារៀន អន្តរជាតិ ប្រាយស្រារ ភ្នំពេញ៕

This week, Brightstar unveiled its freshly renovated and expanded swimming facilities to our students. Swimming lesson will forever be more enjoyable and safer for our students! Students are protected from the elements and the ultraviolet rays produced by the sun by our recently installed roof. Swimming is an excellent sport for children of all ages since it helps to build their coordination and motor skills while also strengthening their muscles. It is of course great fun and an enjoyable activity that our students look forward to each week. Every child shines like a star at Brightstar.