សាលារៀនអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ (Brightstar) យល់ដឹងពីសារៈសំខាន់នៃសកម្មភាពលេងកម្សាន្តរបស់សិស្សវ័យក្មេង និងតែងតែដាក់បញ្ចូលសកម្មភាពនេះទៅក្នុងកម្មវិធីសិក្សារបស់ខ្លួន។ ទស្សនវិស័យរបស់យើងគាំទ្រលើកម្មវិធីសិក្សាដែលផ្អែកលើការលេងកម្សាន្ត ជាក់ស្តែងដូចជាមត្តេយ្យសិក្សាស្តង់ដាខេមប្រ៊ីដ (Cambridge Early Years) និងកម្មវិធីមត្តេយ្យសិក្សាអន្តរជាតិ (IEYC)។ សកម្មភាពលេងកម្សាន្តគឺជាធាតុផ្សំដ៏សំខាន់នៃកម្មវិធីអប់រំថ្នាក់មត្តេយ្យ ខណៈកុមារៗម្នាក់អាចទទួលបានចំណេះដឹងនៅកម្រិតខ្ពស់បំផុតបានក៏ដោយសារតាមរយៈសកម្មភាពនេះដែរ។ វាធ្វើឱ្យកុមារមានការអភិវឌ្ឍផ្នែករាងកាយ បញ្ញាខាងត្រិះរិះ ទំនាក់ទំនងសង្គម និងអារម្មណ៍។ កុមារអាចបង្កើត និងពង្រឹងជំនាញទំនាក់ទំនងនៅក្នុងមជ្ឈមណ្ឌលសិក្សារបស់ប្រព័ន្ធប្រសាទខួរក្បាល។ អត្ថប្រយោជន៍បន្ថែមនៃការរៀនផ្អែកលើសកម្មភាពលេងកម្សាន្តចំពោះសិស្សរបស់យើងរួមមានការរៀនពីរបៀបប្រាស្រ័យទាក់ទងជាមួយអ្នកដទៃ ការស្វែងយល់ពីបរិយាកាសជុំវិញខ្លួន ការអនុវត្តជំនាញកីឡា ការច្នៃប្រឌិត ដែលទាំងនេះនឹងធ្វើឱ្យពួកគេមានចំណេះដឹងកាន់តែទូលំទូលាយពីពិភពលោក៕ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅឯសាលារៀន អន្តរជាតិ ប្រាយស្រារ ភ្នំពេញ៕ Brightstar recognises […]
កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅឯសាលារៀន អន្តរជាតិ ប្រាយស្រារ ភ្នំពេញ៕
Brightstar recognises the importance of play for young students and routinely incorporates play into its curriculum. Therefore, our philosophy supports play-based curricula, such as Cambridge Early Years and the IEYC.
Play is a crucial element of an educational programme in the Early Years because children learn at the highest level through play. Children develop physically, cognitively, socially, and emotionally through the repetition of play. Moreover, children are able to build and strengthen connections in the learning centre of the brain.
Additional benefits of play-based learning for our students include learning how to interact with others, investigate their environment, practice their motor skills, develop their creativity, all while making sense of the world around them.