សិស្សានុសិស្សរបស់សាលារៀនអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញបានកំពុងតែបន្សាំខ្លួនក្នុងមជ្ឍដ្ឋានជាសិស្សសាលានៅរយ:ពេលប៉ុន្មានសប្តាហ័ដំបូងនៃឆមាស។ សកម្មភាពលេងនៅខាងក្រៅដូចជា ការរៀនសូត្រជាក្រុម ការអប់រំកាយ និងការហែលទឹក បានបំពេញបន្ថែមទៅលើទាំងសកម្មភាពខាងក្នុងថ្នាក់ដូចជា ថ្នាក់រៀនឌីជីថល សិល្បៈ និងសិប្បកម្ម គណិតវិទ្យា និងរបាំដែលមាននៅក្នុងកម្មវិធីសិក្សារបស់យើង។ សិស្សៗរបស់យើងបានកំពុងតែមមាញឹក រីករាយនឹងទិដ្ឋភាពផ្សេងៗក្នុងជីវិតសិក្សា។ យ៉ាងណាក្តីយើងមិនដែលភ្លេច និងតែងតែចំណាយពេលសម្រាប់ព្រឹត្តិការណ៍ពិសេសក្នុងឆាកជីវិតរបស់ពួកគេ។ តួយ៉ាងដូចជាការប្រារព្ធនូវថ្ងៃខួបកំណើតជូនដល់ក្មេងៗ និងមិត្តភក្តិរួមថ្នាក់របស់ពួកគេ។ Brightstar students are diving headfirst into campus life here in the first few […]

Brightstar students are diving headfirst into campus life here in the first few weeks of the term.
Outdoor activities like learning stations, physical education, and swimming complement indoor interests like digital classrooms, Arts and crafts, Maths, and Dance lessons in our programme of activities. Students are busy enjoying the various aspects of school life, but we always take the time to ensure students recognise and celebrate special moments, such as the birthdays of their classmates and friends.