សូមស្វាគមន៍ចំពោះការវិលត្រឡប់មកកាន់សាលារៀនអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ(Brightstar)! យើងខ្ញុំពិតជាទទួលស្គាល់យ៉ាងក្រៃលែង នូវការគាំទ្រ និងការសហការរួមគ្នារបស់សហគមន៍សាលាដែលមានការចូលរួមពីសំណាក់លោកអ្នកជាមាតាបិតា និងអាណាព្យាបាល ខណ:ដែលវាបានផ្តល់សារៈសំខាន់ខ្លាំងណាស់ចំពោះការសិក្សារៀនសូត្រ និងការរីកចម្រើនលូតលាស់របស់កូនម្នាក់ៗ។ យើងក៏មានការជឿជាក់ទៅលើការផ្លាស់ប្តូរថ្នាក់រៀនថ្មីរបស់សិស្សានុសិស្សយើងផងដែរ ដោយបានយកចិត្តទុកដាក់លើកកម្ពស់សុខុមាលភាព និងសុភមង្គលរបស់សិស្ស ខ្នះខ្នែងយ៉ាងដុតដៃដុតជើងដើម្បីឲ្យសិស្សមានភាពធន់រឹងមាំ ស្គាល់ពីបរិបទសង្គមខាងក្រៅ។ ពិសេសជាងនេះ យើងថែមទាំងប្តេជ្ញារក្សាបាននូវការផ្តល់ជូនចំណេះដឹងសម្បូរបែប និងទូលំទូលាយដល់សិស្សានុសិស្សយើង។ សូមស្វាគមន៏សម្រាប់ការត្រលប់មកវិញ! កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅឯសាលារៀនអន្តរជាតិBrightstar។ Back to school at Brightstar. We recognise that a supportive and inclusive school […]
សូមស្វាគមន៏សម្រាប់ការត្រលប់មកវិញ!
កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅឯសាលារៀនអន្តរជាតិBrightstar។
Back to school at Brightstar.
We recognise that a supportive and inclusive school community is critical for our students’ academic and personal growth, and we believe in a gentle, gradual transition to their new class, whereby we promote our students’ well-being and happiness. We work hard to foster resilience and a sense of community at Brightstar, and we are committed to providing a diverse educational experience for our students.
Welcome back!