ខណ:នេះជាសប្តាហ៍ចុងក្រោយនៃកម្មវិធីសិក្សារដូវក្តៅ សាលារៀនអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញរបស់យើងបានរៀបចំការប្រកួតកីឡាបិទបញ្ចប់វគ្គមួយ ដោយកុមារៗជាទីស្រឡាញ់របស់យើងបានចូលរួមយ៉ាងមមាញឹក។ កីឡាដែលមានលក្ខណ:បែបប្រកួតប្រជែងពិតមានសារៈសំខាន់ណាស់សម្រាប់ការលូតលាស់របស់ក្មេងៗ ព្រោះវាមានអត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើនចំពោះផ្នែករាងកាយ រួមទាំងការជួយដល់លំហាត់ប្រាណសរីរាង្គបេះដូង ការលូតលាស់ផ្នែកសាច់ដុំ និងការដុតកម្រិតជាតិកាឡូរី។ កីឡាមិនត្រឹមតែលើកកម្ពស់សុខភាពផ្លូវកាយ និងផ្លូវចិត្តប៉ុណ្ណោះទេ ក៏ប៉ុន្តែវាក៏ជួយដល់កុមារធំធាត់ជាមួយការប្រាស្រ័យទាក់ទងវិជ្ជមាននឹងអ្នកដទៃផងដែរ។ កីឡាតែងបង្រៀនមនុស្សឲ្យស្គាល់ពីតម្លៃនៃវិន័យ ការតស៊ូ និងសារៈសំខាន់នៃការសហការគ្នាដើម្បីសម្រេចបានភាពជោគជ័យ។ សាលារៀនអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញផ្តល់ឱ្យអ្នកគ្រប់គ្នានូវឱកាសស្មើភាពក្នុងការប្រកួតប្រជែង ហើយសហគមន៍របស់យើងទាំងមូលក៏មិនភ្លេចក្នុងការអបអរសាទររាល់ជ័យជម្នះ។ យើងបង្រៀនសិស្សពីភាពស្និទ្ធស្នាលផ្នែកកីឡា ហ៊ានទទួលយកការបរាជ័យដោយភាពទន់ភ្លន់៕ This week at Brightstar, as part of the end-of-Summer-School decathlon tournament, children […]

This week at Brightstar, as part of the end-of-Summer-School decathlon tournament, children participated in a variety of athletic competitions.
Competitive sports are important for a child’s growth because of the many physical benefits they provide, including cardiovascular exercise, muscle development, and calorie burning.
Sport not only promotes physical, mental, and emotional health, but it also helps children grow up and interact with others in positive ways.
Sports teach its participants the value of discipline, perseverance and the importance of working together to achieve success.
Brightstar provides everyone with an equal opportunity to compete and our whole community celebrates each and every win, while also teaching our students good sportsmanship and how to lose with grace.