(English Below) សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញបានប្រារព្ធពិធីចូលឆ្នាំថ្មីដែលជាប្រពៃណីជាតិខ្មែរនៅថ្ងៃនេះ។ លោកគ្រូ អ្នកគ្រូ បុគ្គលិក សិស្សានុសិស្ស មាតាបិតា និងអាណាព្យាបាលសិស្សស្លៀកសំលៀកបំពាក់ប្រពៃណីខ្មែរយ៉ាងស្រស់ស្អាត។ ប្រពៃណីមានតួនាទីយ៉ាងសំខាន់សម្រាប់កុមារដើម្បីឲគាត់យល់ដឹងអំពីអត្តសញ្ញាណ និងមរតកជាតិរបស់ពួកគាត់ ព្រមទាំងជួយពង្រឹងគុណធម៌ សេរីភាព ជំនឿ សុចរិតភាព ទទួលបានការអប់រំដ៏ខ្ពស់បំផុត មានទំនួលខុសត្រូវ និងមានសីលធម៌ការងារល្អ។ ការប្រារព្ធពិធីរបស់យើងមានទាំងលេងល្បែងកំសាន្ត ការស្លៀកពាក់បែបប្រពៃណី និងអាហារដ៏ឆ្ងាញ់ពិសារទៀតផង។ មាតាបិតា និងអាណាព្យាបាលសិស្សទាំងអស់មានការចូលរួមប្រកមដោយ សេចក្តីថ្លៃថ្នូរ រីករាយ និងមានមោទនភាពចំពោះបុត្រធីតាគ្រប់ៗរូប។ សូមគោរពជូនពរសិរីសួស្តីមហាប្រសើរកើតមានដល់លោកអ្នក និងក្រុមគ្រួសាររបស់លោកអ្នកគ្រប់ពេលវេលា។ សូមអរគុណ Our […]
Our Brightstar International school community hosted a celebration for Khmer New Year, 2023 in respect of Cambodian tradition.
What makes customs important?
Traditions play a crucial role in our students’ sense of identity and belonging. They help foster virtues like selflessness, freedom, faith, integrity, receiving the highest education, taking responsibility for one’s actions, and having a good work ethic.
Our event included traditional contests and games, clothing, and delicious holiday foods.
Happy New Year, Cambodia!