Spirit week – Day 3- Wacky Hair – ភាពឆ្នៃប្រឌិត និង ការស្រមើស្រមៃបានបង្ហាញនូវរូបរាងគ្រប់ទំរង់តាមបែបរញ៉េរញ៉ៃនិងអស្ចារ្យ ទាំងលោកគ្រូ អ្នកគ្រូនិងសិស្សានុសិស្សទាំងអស់ នៅពេលដែលចូលមកដល់បរិវេណសាលា។ចំពោះកូនសិស្សប្រុសក៏បានប្រឹងប្រែង បញ្ចេញក្នុងកាធ្វើម៉ូតសក់ប្លែកៗដើម្បីចូលរួមក្នុងប្រធានបទនៃកម្មវិធីថ្ងៃនេះផងដែរ។ យើងខ្ញុំសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដូចសព្វមួយដងដល់មាតាបិតា សិស្សានុសិស្សទាំងអស់ក្នុងការចូលរួមគាំទ្រ Spirit Week! សំរាប់ថ្ងៃស្អែកនោះគឺ-​ ” សំលៀកបំពាក់ស្អាតៗ”-​ សិស្សានុសិស្សអាចចូលរួមស្លៀកពាក់ សំលៀកបំពាក់ចូលរួមកម្មវិធីធំៗ, អាវស្អាតៗ, ក្រវ៉ាត់ ក។ល។ ខាងសាលានិងទន្ទឹងរងចាំ ក្នុងការចូលរួមរបស់លោកអ្នក។ Spirit […]
សំរាប់ថ្ងៃស្អែកនោះគឺ-​ ” សំលៀកបំពាក់ស្អាតៗ”-​ សិស្សានុសិស្សអាចចូលរួមស្លៀកពាក់ សំលៀកបំពាក់ចូលរួមកម្មវិធីធំៗ, អាវស្អាតៗ, ក្រវ៉ាត់ ក។ល។ ខាងសាលានិងទន្ទឹងរងចាំ ក្នុងការចូលរួមរបស់លោកអ្នក។ 🙂
Spirit week – Day 3- Wacky Hair – Creativity and imagination was visible in all the crazy and wonderful hair styles , both students and teachers came in. The boys even did their best to join in the celebration of the theme. Thank you parents as always for supporting spirit week! Tomorrow – is ” Dress to impress” – Students can wear their best party dresses, tuxedos, shirts, ties etc.. Looking forward 🙂