សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ ពិតជាយល់យ៉ាងច្បាស់នូវភាពចាំបាច់នៃសកម្មភាពរាងកាយ របស់សិស្សានុសិស្សរបស់យើង។ ដើម្បីទទួលបាននូវភាពជោគជ័យ នៅក្នុងវិស័យកីឡា គឺជារឿងសំខាន់ណាស់សម្រាប់សិស្សានុសិស្សទាំងអស់អោយបានរៀន និងអនុវត្តន៍នូវលំហាត់ប្រាណដែលបានជួយក្នុងការហ្វឹកហាត់រាងកាយ និងជួយកាត់បន្ថយការហត់នឿយនៅពេលលេងកីឡា។ លំហាត់ប្រាណបែបនេះជួយហ្វឹកហាត់ ដល់រាងកាយអោយមានភាពរឹងមាំ ធ្វើអោយសុខភាពល្អនិងបង្កើនអោយមានសមត្ថភាពក្នុងការលេងកីឡាបានយ៉ាងល្អ At BSIPP, we understand the importance of physical activity for our students. To succeed in any sport, its essential […]
At BSIPP, we understand the importance of physical activity for our students. To succeed in any sport, its essential that students learn and practice exercises that help in conditioning and even minimizes sport injuries. This particular type of training helps in improving overall fitness and the ability to perform well in that particular sport.