(English Below) នៅថ្ងៃនេះកុមារាកុមារីរបស់យើងគ្រប់ៗគ្នា សុទ្ធតែបានខិតខំបំពេញនូវកិច្ចការមេរៀនស្តីពីការហ្វឹកហាត់គំនូសលើក្តារឈ្នួនប្រកបដោយភាពស្វាហាប់គួរឲ្យកោតសរសើរ! សកម្មភាពសិក្សាដែលមានលក្ខណ:សប្បាយបែបនេះ មិនត្រឹមតែបង្រៀនកុមារឲ្យចេះនូវការហាត់សរសេរដោយប្រើដៃតែមួយមុខនោះទេ តែក៏បង្កើននូវបំណិនចលករ និងការផ្ចង់អារម្មណ៍ឲ្យកាន់តែប្រសើរផងដែរ។ រីករាយជាមួយនឹងគំនូសសិល្ប:លើក្តារឈ្នួន លាយឡំជាមួយទឹកមុខស្វាហាប់របស់កុមារៗសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! #LearningInAction“ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! Our students are hard at work perfecting their penmanship with mini whiteboards and pens! This fun activity […]

Our students are hard at work perfecting their penmanship with mini whiteboards and pens! This fun activity is not just about handwriting – it’s also boosting their fine motor skills and concentration. Check out these focused faces as they master the art of writing one line at a time! #LearningInAction
Every child shines like a star at Brightstar!