(English Below) ការសិក្សាក្លាយជាការពិត ការសិក្សាផ្សាភ្ជាប់នឹងការអនុវត្តផ្ទាល់នៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ។ សិស្សានុសិស្សរបស់យើងនៅសប្តាហ៍នេះ សុទ្ធតែចូលរួមយ៉ាងសកម្មនៅក្នុងសកម្មភាពប្រើដង្កៀបចាប់បាល់ដាក់ទៅក្នងចាន ដើម្បីឱ្យត្រូវគ្នាទៅតាមចំនួនលេខនីមួយៗ។ សកម្មភាពនេះមិនត្រឹមតែពង្រឹងនូវបំណិនចលកររបស់ពួកគេនោះទេ តែក៏ថែមទាំងធ្វើឱ្យការសិក្សាពីចំនួនលេខក្លាយជាឧទាហរណ៍ជាក់ស្តែងពិតៗផងដែរ។ ការសិក្សាត្រូវតែផ្សាភ្ជាប់នឹងការអនុវត្ត ទើបសិស្សានុសិស្សមិនមានភាពធុញទ្រាន់។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! At Brightstar, we bring learning to life! In a dynamic activity, students eagerly used tongs to transfer balls […]
At Brightstar, we bring learning to life! In a dynamic activity, students eagerly used tongs to transfer balls from a container to plates, matching the number on each. This engaging challenge not only sharpened their fine-motor skills but also made numeracy come alive. It’s learning by doing, and our students couldn’t be more thrilled!
Every child shines like a star at Brightstar!