(English Below) បើកឆាកសប្ដាហ៍ដំបូងក្នុងឆ្នាំសិក្សាថ្មីនេះ កុមារៗថ្នាក់មត្តេយ្យនៃសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារគ្រប់ៗគ្នាសុទ្ធតែបានចូលរួមក្នុងសកម្មភាពសិក្សាសប្បាយៗ និងសម្បូរបែប។ ក្នុងនោះពួកគេបានចូលរួមស្វែងយល់អ្វីជាទ្រង់ទ្រាយ និងពណ៍តាមរយ:ការដាក់ឲ្យអនុវត្តនូវមេរៀន “ការជ្រើសរើសយកទ្រង់ទ្រាយ និងពណ៌” ដែលមេរៀននេះក៏ជួយពង្រឹងទៅលើបំណិនចលករក្នុងសកម្មភាព “ការតាមដានគន្លងរបស់សត្វឃ្មុំ” ព្រមទាំងបង្កើនភាពរីករាយក្នុងមេរៀនហែលទឹក។ ពិសេសជាងនេះ កុមារាកុមារីរបស់យើងថែមទាំងបានសិក្សាអំពីអ្វីហៅថា “កំហឹង” “The colour Monster” ជាការផាត់ពណ៌បង្ហាញពីអារម្មណ៍ និងថ្នាក់ភាសាចិនដំបូងសម្រាប់កម្រិតមត្តេយ្យសិក្សាផងដែរ៕ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! In Brightstar’s Early Years Programme’s first week back, students […]
In Brightstar’s Early Years Programme’s first week back, students engaged in various enriching activities. They explored shapes and colours through a classroom trail in “Pick the Shape and Colour,” honed their fine motor skills in “Trace the Path of the Bee,” and enjoyed swimming lessons. They also learned about “anger” with “The Colour Monster” and began their first Chinese lessons in EY2.
Every child shines like a star at Brightstar!