(English Below) រីករាយស្វាគមន៍ក្នុងការវិលត្រឡប់មកកាន់សាលារៀនជាថ្មីម្តងទៀត! ថ្ងៃថ្មី ឆ្នាំសិក្សាថ្មី សូមសា្វគមន៍សិស្សានុសិស្ស មាតាបិតា និងអាណាព្យាបាលទាំងអស់ដោយក្តីគោរពស្រឡាញ់មកកាន់សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! នៅសប្តាហ៍ដំបូងនេះ ការសិក្សានឹងដំណើរការទៅជាមួយនឹងសកម្មភាពសំខាន់ៗរួមមានដូចជា ការតម្រង់ទិសសិស្សានុសិស្ស ការចង្អុលបង្ហាញពីទម្លាប់ថ្នាក់រៀនថ្មី និងការរាក់ទាក់មិត្តភក្តិថ្មី ដោយធានាបានថា សិស្សានុសិស្សរបស់យើងបានត្រៀមខ្លួនរួចជាស្រេចសម្រាប់ការសិក្សានៅឆ្នាំសិក្សាថ្មីនេះ។ រីករាយឆ្នាំសិក្សាថ្មី! កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! Welcome back to Brightstar! We’re thrilled to see our returning families and give […]
រីករាយស្វាគមន៍ក្នុងការវិលត្រឡប់មកកាន់សាលារៀនជាថ្មីម្តងទៀត!
Welcome back to Brightstar!
We’re thrilled to see our returning families and give a big welcome to our new students! This week kicks off with student orientations, transition activities, and buddy programmes, all designed to ensure our students have an amazing start to the new academic year. Let’s make it a fantastic year ahead!