(English Below) សិស្សានុសិស្សក្មេងៗសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារបានចូលរួមនូវសកម្មភាពសិក្សានិយាយអំពីទីអវកាស ដែលជាសកម្មភាពសិក្សាចុងក្រោយប្រចាំសប្តាហ៍នេះ។ ពួកគេបានសម្តែងធ្វើជាមនុស្សក្រៅភព និងជាអ្នកវិទ្យាសាស្រ្ត ដោយជិះនូវរ៉ុក្កែតបាញ់បង្ហោះឆ្ពោះទៅកាន់ភពព្រះអង្គារ និងព្រះចន្ទ។ តាមរយៈការរៀនបែបនេះ កុមារៗមានការដុះដាលទៅលើគំនិតច្នៃប្រឌិត ស្មារតីភាពការងារជាក្រុម និងបង្កើនការយល់ដឹងអំពីទីវកាស និងប្រព័ន្ធព្រះអាទិត្យ។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! Our Brightstar students enjoyed their last activity for this week’s theme about outer space. They had […]
Our Brightstar students enjoyed their last activity for this week’s theme about outer space. They had fun acting as aliens and astronauts, riding the space rocket, and flying to Mars and the moon. Through this activity, students enhanced their creativity, improved teamwork skills, and gained a basic understanding of space science and the solar system
Every child shines like a star at Brightstar!