(English Below) រីករាយជាមួយសកម្មភាពសិក្សាថ្នាក់មត្តេយ្យវគ្គវិស្សមកាលសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! ក្រោមការសិក្សាម៉ោងអប់រំកាយ និងកីឡាកាយនៅថ្ងៃនេះ បានធ្វើឲ្យយើងស្វែងយល់យ៉ាងច្បាស់ពីអត្ថន័យគុណតម្លៃនៃការចំណាយពេលជាមួយគ្រួសារ រួមមាន ជំរុញឲ្យមានការសិក្សាកាន់តែពូកែ និងមានទំនុកចិត្តលើខ្លួនឯងកាន់តែខ្លាំង។ ក្នុងថ្នាក់កីឡាផ្ទាល់ យើងបង្រៀនក្មេងៗឲ្យចេះយល់ដឹងពីភាពស្មើគ្នា និងចេះគោរពគ្នា។ ក្នុងថ្នាក់តន្រ្តី យើងក៏បានរៀនចេះច្រៀងបទចម្រៀងភពទាំង៨ លើសពីនេះយើងក៏បានរៀនអំពីការបង្កើតរូបភព និងស្រោមមុខមនុស្សក្រៅភពគំរូក្នុងទីអវកាសផងដែរ។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! Exciting activities in Brightstar’s Early Years summer school programme! In PSHE, we explored […]
(English Below)
រីករាយជាមួយសកម្មភាពសិក្សាថ្នាក់មត្តេយ្យវគ្គវិស្សមកាលសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ!
កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ!
Exciting activities in Brightstar’s Early Years summer school programme! In PSHE, we explored the benefits of family time, boosting academic performance and self-confidence. In Sports, we compared planet sizes to sports balls. Music class had us singing about the 8 planets. Plus, we crafted solar system models and alien masks in our Stellar Space Adventure.