(English Below) ក្នុងម៉ោងសិល្បៈនៅថ្ងៃនេះ សិស្សានុសិស្សសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តាររបស់យើងបាននាំគ្នាចូលរួមយ៉ាងសកម្មក្នុងសកម្មភាពផ្តិតពណ៌រូប ដោយប្រើប្រាស់ត្រាដែលមានរូបរាងខុសៗគ្នាដើម្បីបង្កើតជាស្នាដៃសិល្បៈផ្ទាល់ខ្លួន។ សកម្មភាពសិក្សានេះ ត្រូវបានរៀបចំឡើងក្នុងគោលបំណងដើម្បីឱ្យកុមារបានបញ្ចេញនូវគំនិតច្នៃប្រឌិត និងបង្កើនជំនាញផ្នែកកីឡារបស់ខ្លួន ជាពិសេសធ្វើឱ្យពួកគេបានយល់ដឹងច្បាស់ពីពណ៌ និងរូបរាង។ តាមរយៈដំណើរនៃការរៀនបោះត្រានេះទៀតសោត កុមាររបស់យើងបានស្វែងយល់ដឹងពីរបៀបនៃការបង្កើតរូបភាពស្រស់ស្អាតផ្សេងៗ ដែលកើតឡើងចេញពីរូបភាពត្រានីមួយៗរួមបញ្ចូលគ្នា។ ក្រៅពីជួយឱ្យក្មេងមានគំនិតច្នៃប្រឌិតប្លែកៗ មេរៀនសិល្បៈមួយនេះ ក៏ពង្រឹងចំណេះដឹងពួកគេអំពីទ្រឹស្តីពណ៌ និងទំនាក់ទំនងរវាងគំនូសឱ្យកាន់តែជ្រៅជ្រះផងដែរ៕ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! In today’s art class at Brightstar, Nursery students embarked on a colourful […]

In today’s art class at Brightstar, Nursery students embarked on a colourful journey, utilising stamps and various shapes to craft their masterpieces. This hands-on activity was designed with a clear learning objective in mind: to enhance fine motor skills and foster an appreciation for shapes and colours. Through the process of stamping, children discovered how different shapes can come together to form delightful patterns and images. This creative exploration not only ignited their imaginations but also bolstered their understanding of spatial relationships and colour theory.