(English Below) ក្នុងថ្ងៃនៃទិវាគ្មានការរើសអើងនេះ សិស្សានុសិស្សនៃសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តាររបស់យើងបាននាំគ្នាចូលរួមគាំទ្រយ៉ាងសកម្មតំណាងឱ្យភាពយុត្តិធម៌ និងសាមគ្គីភាព។ យើងទាំងអស់គ្នា សូមបដិសេធជាដាច់ខាតនូវរាល់ការរើសអើងគ្រប់រូបភាពទាំងអស់ ដែលមាននៅក្នុងសហគមន៍របស់យើង។ យើងរួមដៃប្រគៀកស្មាគ្នា បង្កើតនូវវប្បធម៌បើកចិត្តទូលាយ និងវប្បធម៌ដែលពោរពេញដោយការគោរព ការចេះឱ្យតម្លៃគ្នាទៅវិញទៅមក។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! On Zero Discrimination Day, Brightstar students come together to advocate for fairness and inclusion. We firmly believe […]
On Zero Discrimination Day, Brightstar students come together to advocate for fairness and inclusion. We firmly believe that discrimination, regardless of its form, is unacceptable within our community. We work hand in hand to create a culture of empathy and esteem, appreciating every person for their distinct gifts and achievements.