(English Below) សិស្សសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារចាប់ផ្តើមរៀនរិះរកថ្មីមួយទៀត នៅក្នុងមេរៀនមួយឈ្មោះថាសត្វពាហនៈ ដែលជួយជំរុញដល់ការចង់ដឹង និងការកើនចំណេះរបស់ពួកគេ។ វិធីសាស្ត្ររៀននេះជួយបណ្តុះការគិតត្រិះរិះ តាមរយៈការដែលក្មេងចេះសួរ និងស្វែងយល់។ ការជំរុញឲ្យក្មេងមានក្តីមេត្តាដល់សត្វមានជីវិតនានា តាមវិធីសាស្រ្តបង្រៀន និងរៀនបែបរិះរកនេះស្របតាមទស្សនវិជ្ជារួមរបស់សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ៕ At Brightstar, students start a new inquiry into a unit about animals that fosters curiosity and knowledge […]
កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ៕
At Brightstar, students start a new inquiry into a unit about animals that fosters curiosity and knowledge growth.
This approach nurtures critical thinking, as children question and explore. Cultivating empathy for living creatures, this inquiry method aligns with Brightstar’s holistic learning philosophy.