(English Below) ជីវវិទ្យានៅថ្នាក់មត្តេយ្យគឺមានប្រជាប្រិយភាពជាមួយកូនសិស្សរបស់យើងជាប់មករហូតនៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ។ សកម្មភាពសិក្សាអំពីផ្នែកនៃសរីរាង្គជួយជម្រុញឲ្យមានការលូតលាស់កាយវិញ្ញាណ និងការយល់ដឹងរបស់សិស្សឱ្យកាន់តែស៊ីជម្រៅ។ ការប៉ះពាល់សរីរ:ផ្សេងៗ វាបង្កើតបទពិសោធន៍ឥន្រ្ទីយារម្មណ៍ និងលើកកម្ពស់ការចងចាំ។ វិធីសាស្រ្តអនុវត្តន៍នេះធ្វើឲ្យសិស្សចង់ចេះចង់ដឹង ធ្វើឲ្យដំណើរការរៀនសូត្រមានការចូលរួម និងរីករាយ បង្កើតបានមូលដ្ឋានគ្រឹះរឹងមាំសម្រាប់ការរុករកផ្នែកវិទ្យាសាស្ត្រនាពេលអនាគត។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ៕ At Brightstar, Life Sciences in Early Years is consistently popular with our students. Labelling activities involving physical […]
កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ៕
At Brightstar, Life Sciences in Early Years is consistently popular with our students. Labelling activities involving physical objects enhances tactile learning, deepening understanding. Handling objects creates a multi-sensory experience, promoting memory retention. This hands-on approach sparks curiosity, making the learning process engaging and enjoyable, laying a robust foundation for future scientific exploration.