(English Below) សប្តាហ៍នេះនៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ ថ្នាក់រៀនរបស់យើងបានរំលឹកឡើងវិញនូវកិច្ចការប្រចាំត្រីមាសទី១ ដើម្បីជាបង្កើនការយល់ដឹង និងការរក្សាចំណេះដឹង។ ការរៀបចំសិស្សសម្រាប់ការវាយតម្លៃចុងក្រោយរបស់ពួកគេ ជំរុញភាពជោគជ័យក្នុងការសិក្សា និងបង្កើនទំនុកចិត្តលើខ្លួនឯង។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ៕ This week at Brightstar sees our classes reviewing term one work to enhance understanding and retention, preparing students for their […]

កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ៕

This week at Brightstar sees our classes reviewing term one work to enhance understanding and retention, preparing students for their end-of-term assessments, fostering academic success, and boosting self-confidence.