ចក្ខុវិស័យសិក្សារបស់សាលារៀនអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ (Brightstar ) គឺផ្តល់នូវការរៀនសូត្រទូលំទូលាយ និងស៊ីជម្រៅដល់សិស្សានុសិស្សជាមួយបទពិសោធន៍ដ៏មានអត្ថន័យ។ គ្រូបង្រៀនផ្នែកមត្តេយ្យសិក្សារបស់យើងតែងតែខិតខំបង្កើតមូលដ្ឋានគ្រឹះល្អៗសម្រាប់ការរៀនសូត្រនាពេលអនាគត ក៏ដូចជាភាពជោគជ័យនៅសាលារៀន។ ពួកគេបង្កើតគោលដៅផ្ទាល់ខ្លួន និងមុខវិជ្ជាគោលសម្រាប់សិស្ស តាមរយ:ការលាយបញ្ចូលនូវយុទ្ធសាស្រ្តបង្រៀន ឬការណែនាំមុខវិជ្ជាដែលផ្តោតលើតម្លៃ និងភាពធន់។ គួបផ្សំជាមួយនឹងភាសា សិល្បៈ កីឡា និងការសិក្សាវិជ្ជាស្តីម (STEAM) កូនៗរបស់អ្នកក៏នឹងរៀនអំពីសីលធម៌ ការប្រាស្រ័យទាក់ទង ការចោទសួរ និងការគោរពផងដែរ។ Brightstar’s learning focus delivers breadth and depth of learning […]

Brightstar’s learning focus delivers breadth and depth of learning within meaningful experiences. Our Early Years teachers work hard to establish the foundation for future learning and success at school. They develop personal and subject goals for students, mixing subject instruction with a focus on values and resilience. Along with languages, arts, sports, and STEAM topics, your child will also learn about morals, communication, inquiry, and respect at Brightstar.