កម្មវិធីនេះមានផ្ទុកនូវមេរៀនច្រើនមុខខុសៗគ្នា ដែលធ្វើឲ្យសិស្សានុសិស្សរបស់យើងអាចទទួលបាននូវអត្ថប្រយោជន៍និងឱកាសសិក្សាដ៏ជោគជ័យជាបន្តបន្ទាប់។ នៅក្នុងចំណុចមេរៀនដំបូង សិស្សម្នាក់ៗបានចូលរួមក្នុងសកម្មភាពដូចជា រៀនស្គាល់គ្នាទៅវិញទៅមក រៀនសូត្រពីផ្នែករាងកាយមនុស្ស បង្កើតរូបភាពខ្លួនឯង បង្កើតស្នាដៃសិល្បៈដោយប្រើដៃ និងជើង ព្រមទាំងរៀនចេះសម្គាល់អារម្មណ៍រវាងគ្នា។ មេរៀនដែលមានចំណងជើងថា “គ្រប់យ៉ាងអំពីខ្ញុំ!” ត្រូវបានរៀបចំឡើងដើម្បីពង្រីកការចង់ដឹងចង់ឃើញរបស់កុមារ និងធ្វើឱ្យការយល់ដឹងរបស់ពួកគេកាន់តែស៊ីជម្រៅ៕ Brightstar’s early years programme uses the International Early Years Curriculum (IEYC). There are different “blocks” of […]

There are different “blocks” of study in this unit-based programme.
Our students benefit from varied educational opportunities with each successive Learning Block.
Students in the first learning block are engaged in activities like learning each other’s names, studying the human body, creating a self-portrait, making artwork using their hands and feet, and investigating their emotions. The unit “All about me!” is designed to capture a child’s curiosity and deepen their understanding.