សិស្សានុសិស្សថ្នាក់មតេយ្យនៅសាលារៀនអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញបានចាប់ផ្តើមដំណើរសិក្សារបស់ពួកគេជាមួយនឹងកម្មវិធីសិក្សាមតេយ្យអន្តរជាតិ (IEYC)ស្តីពីមេរៀន “នេះគឺជាខ្ញុំ” “This is Me!” មេរៀននេះគឺបង្រៀនសិស្សឲ្យចេះពីរបៀបដែលពួកគេពឹងពាក់ និងគាំទ្រគ្នាទៅវិញទៅមក តាមរយ:ការស្វែងយល់ និងទទួលបានបទពិសោធន៍ថ្មីៗពីការរៀន និងលេងកម្សាន្តជាមួយគ្នាជារៀងរាល់ថ្ងៃ។ យើងចែករំលែកពីភាពដូចគ្នាដែលយើងមាន តែក៏ប្រកាន់ខ្ជាប់នូវចរិតលក្ខណ:ល្អជារបស់ខ្លួនឯងផងដែរ។ សិស្សានុសិស្សយើងទាំងអស់រួមគ្នាស្វែងយល់អំពីខ្លួនឯង និងមិត្តភក្តិរួចចែករំលែកអ្វីដែលបានរៀនទៅកាន់ក្រុមគ្រួសាររបស់ពួកគេ។ Students at Brightstar begin their learning journey with the IEYC unit “This is Me!” The […]

The unit covers how we support one another as we investigate and experience new things every day by learning and playing together. We share many similarities, but there are also many characteristics that make us unique. Together, students are going to learn about themselves and each other, and then celebrate with their families what they have learned.