នៅសប្តាហ៍នេះសិស្សានុសិស្សដែលមកពីថ្នាក់បឋមកម្រិតទាប នៃសាលារៀនអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ ត្រូវបានផ្តោតការយកចិត្តទុកដាក់បង្ហាត់បង្រៀនពីចំណេះដឹងអំពីភព និងទីតាំងរបស់ភពនៅក្នុងប្រព័ន្ធព្រះអាទិត្យ។ តាមរយៈការប្រើប្រាស់នូវឧបករណ៍អេឡិចត្រូនិច (Chromebook) ដើម្បីជាមធ្យោបាយក្នុងការក្លែងធ្វើជាភពតាមវេលាជាក់ស្តែង សិស្សៗរបស់យើងបានទទួលចំណេះដឹងច្បាស់ និងបានអនុវត្តន៍យ៉ាងសកម្ម។ រហូតមកដល់ពេលនេះ ក្នុងសប្តាហ៍នេះ សិស្សៗរបស់យើងបានឆ្លងកាត់ និងបានកំពុងបន្តធ្វើការរួមគ្នាដើម្បីបញ្ចប់គម្រោងសិក្សាជាច្រើនផ្សេងៗទៀតរបស់ពួកគេ។ This week at Brightstar, student activities in Lower Primary have mostly focused on helping children learn about […]

This week at Brightstar, student activities in Lower Primary have mostly focused on helping children learn about each planet and its relative position in our solar system. By utilising their Chromebooks as a way to see planetary simulations in real-time, students were able to take an active role in their education.
So far this week, our students’ favourite part of the learning experience has been working together to complete the many projects chosen by them.