រៀនតាមរយៈការលេងកំសាន្តធ្វើអោយកុមារតូចៗរបស់យើងលូតលាស់លើគ្រប់ផ្នែកទាំងអស់ដូចជាការលូតលាស់រាងកាយ បញ្ញា ភាសា ទំនាក់ទំនង និងមនោសញ្ចេតនា។ ការរៀនបែបបនេះធ្វើឲខួរក្បាលលូតលាស់ បង្កើនការចងចាំ និងអភិវឌ្ឍន៍សមត្ថភាពដោះស្រាយបញ្ហា។ លោកគ្រូ អ្នកគ្រូថ្នាក់មតេយ្យរបស់យើងយល់អំពីសារៈសំខាន់នៃការអភិវឌ្ឍន៍ជំនាញចលនាតាមរយៈសកម្មភាពលេងដោយមានការរៀបចំ និងឯករាជ ព្រោះសមត្ថភាពគ្រប់គ្រងសាច់ដុំដ៏មានប្រសិទ្ធភាពរបស់កុមារនីមួយៗមានសារសំខាន់ខ្លាំងណាស់សម្រាប់ទទួលបានជោគជ័យលើការសិក្សារបស់ពួកគេ។ នៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញយើងរៀបចំសកម្មភាពលេងដើម្បីទទួលបាន និងអភិវឌ្ឍន៍សមត្ថភាពថ្មីៗក៏ដូចជាបង្កើតឳកាសអនុវត្ត និងពិសោធន៍ជំនាញទាំងនោះ ព្រោះជំនាញមិនអាចអភិវឌ្ឍន៍ដោយស្វ័យប្រវត្តិបានទេ។ ជំនាញដែលកុមាររបស់យើងអភិវឌ្ឍន៍បានជួយដល់កិច្ចការសាលារៀន និងការសិក្សារបស់ពួកគេដូចជាការជឿជាក់លើខ្លួនឯង ការអោយតំលៃលើខ្លួនឯង ចេះរឹងមាំ ចេះទំនាក់ទំនងសង្គម ឯករាជ ចង់ដឹងចង់ឃើញ និងសមត្ថភាពដោះស្រាយបញ្ហាលំបាកៗជាច្រើនទៀតបាន។ Brightstar children discover things about themselves […]
Brightstar children discover things about themselves and the world via play.
Our Early Years students through play-based learning grow holistically, meaning they develop physically, intellectually (cognitively), socially, and emotionally. This style of learning supports brain growth and fosters memory improvement and the development of problem-solving abilities.
Our Early Years teachers understand the significance of developing fine motor skills through structured and independent play activities since a child’s ability to control their muscles effectively is essential for academic success!
At Brightstar, we offer planned activities to acquire and develop new abilities, as well as opportunities to apply and practice them because skills do not develop independently in the body. The skills our children develop help them with their schoolwork and studies, including:
Self-assurance, self-worth, resiliency, social engagement, independence, curiosity, and the ability to handle difficult circumstances.