ការប្រើប្រាស់ប្រព័ន្ធអេឡិចត្រូនិកជំនួយដល់ការសិក្សាគឺវាជាអ្វីដែលសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញតែងតែធ្វើដើម្បីលើកទឹកចិត្តដល់ការសិក្សារបស់សិស្សកម្រិតបឋមសិក្សា។ សំរាប់សិស្សថ្នាក់ទីមួយនៅម៉ោងសិក្សាមុខវិជ្ជាវិទ្យាសាស្រ្តថ្ងៃនេះបានកំពុងរៀនអំពីរបៀបប្រើប្រាស់កុំព្យូទ័រដើម្បីស្រាវជ្រាវអំពីសត្វនិងស្វែងរករូបភាពផ្សេងៗ។ Using technology to enhance learning is what Brightstar International School of Phnom Penh encourages in the primary classrooms. Grade 1 class in Science has been learning how to […]
Grade 1 class in Science has been learning how to use the laptops to research about animals and find images
to strengthen understanding of the lesson objectives on ‘ Animals’ . Well done students!