Spirit Week- Day 4 – Dress to Impress: នៅក្នុងបរិវេណសាលាមើលទៅហាក់បីដូចជាកន្លែងប្រារព្ធពិធីជប់លៀងមួយដែលពោរពេញទៅដោយសិស្សានុសិស្សស្លៀកពាក់យ៉ាងស្រស់ស្អាត។ម៉្យាងវិញទៀត លោកគ្រូអ្នកគ្រូក៏បានបង្ហាញនូវភាពសប្បាយរីករាយក្នុងការចូលរួមស្លៀកពាក់យ៉ាងស្រស់ស្អាត ដើម្បីបង្ហាញអំពីស្មារតីសាមគ្គី និងការរួបរួមគ្នាមួយផងដែរ។ យើងខ្ញុំសូមថ្លែងអំណរអរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅទៅដល់មាតាបិតាទាំងអស់ដែលបានចំណាយពេលវេលាដើម្បីស្លៀកពាក់ឱ្សុសិស្សតូចៗ។ អ្វីដែលយើងមិនអាចបំភ្លេចបានសម្រាប់ថ្ងៃស្អែកទៀតនោះគឺមិនមែនជាការស្លៀកពាក់សម្លៀកបំពាក់ផ្សេងៗនោះទេប៉ុន្តែគឺជាការពាក់មួកប្លែកៗ។ដូច្នេះសូមកុំភ្លេចពាក់មួកស្អាតៗ និងប្លែកៗឲ្យបានគ្រប់ៗគ្នា។សូមរីករាយជាមួយពួកយើងទាំងអស់គ្នា! Spirit Week- Day 4 – Dress to Impress: The school campus looked like a school […]
Spirit Week- Day 4 – Dress to Impress:
Spirit Week- Day 4 – Dress to Impress: The school campus looked like a school party venue with all kids dressed up in beautiful clothes. The teachers too had fun dressing up to show school spirit and togetherness. As always thanks to parents for dressing up the little ones. Remember tomorrow no uniforms- wear casual but don’t forget a ‘ crazy hat’. Enjoy!