Spirit Week-Day 2- Mismatch Madness- ពួកយើងពិតជារីករាយខ្លាំងណាស់ដែលបានឃើញលោកគ្រូអ្នកគ្រូនិងសិស្សានុសិស្សទាំងអស់ស្លៀកពាក់ទៅតាមប្រធានបទថ្ងៃនេះ។ Spirit Week គឺជាការប្រារព្ធពិធីដែលបង្ហាញអំពីអ្វីដែលប្លែកៗនិងភាពសម្បូរបែបក្នុងការរស់នៅ លើសពីនេះទៅទៀតក៏ជាការបង្ហាញពីការចូលរួមយ៉ាងរីករាយក្នុងការប្រារព្ធពិធី និងកោតសរសើរចំពោះ ភាពច្នៃប្រឌិត និងភាពក្លាហានរបស់សិស្ស! ពួកយើងក៏សូមអរគុណទៅដល់ឪពុកម្តាយដែលបានចូលរួម ហើយក៏កុំភ្លេចថ្ងៃស្អែក – ថ្ងៃពុធទី 23 ខែកុម្ភៈគឺជា “ម៉ូតសក់ប្លែកៗ” ។ ឱ្យកូនរបស់អ្នកពាក់សក់ប្លែកៗ, ដាក់ស្ទីគ័រលើសក់, ធ្វើឱ្យប្លែកៗលើម៉ូដសក់។ ពួកយើងទន្ទឹងរង់ចាំការចូលរៀនរបស់សិស្សានុសិស្សទាំងអស់គ្នា! នេះ​ជា រូបភាព​ខ្លះៗ​នៅក្នុងថ្ងៃនេះ។ Spirit Week- Day […]
Spirit Week- Day 2- Mismatch Madness- It was so much fun to see students and teachers dressed up in the theme of today. Spirit week is all about celebrating our uniqueness and our diversity. Its about being able to enjoy the celebrations and appreciating the creativity and boldness of students! Thank you parents for participating and remember tomorrow-Wednesday Feb 23 is ‘ Crazy hair Day’ . Let your kids wear wigs, put stickers in hair, make crazy over the top hairstyles etc! Looking forward to everyone getting into the school spirit! Here are some snap shots from today.