Spirit Week-Day 1- Jungle Safari- ខាងសាលាពិតជា សប្បាយណាស់ដែលបានឃើញសិស្ស និងគ្រូ ស្លៀកពាក់តាមប្រធានបទថ្ងៃនេះ។ Spirit week គឺជាការប្រារព្ធពិធីរួមគ្នានៅក្នុងសហគមន៍។ នេះពិតជាបង្ហាញ អំពីភាពរីករាយនិងការប្រារព្ធពិធីនេះ ហើយពួកយើងក៏សូមកោតសរសើរ ចំពោះភាពច្នៃប្រឌិតរបស់សិស្ស!សូមអរគុណមាតាបិតា ដែលបានចូលរួម ហើយក៏កុំភ្លេចការស្លៀកពាក់សំរាប់ថ្ងៃស្អែក-ថ្ងៃអង្គារ ទី 21 ខែកុម្ភៈ គឺជា ‘Mismatch Madness’ ។ សូមឱ្យកូនរបស់អ្នកពាក់ប្រភេទបំពាក់ដែលមានពណ៌/ជាស្បែកជើង/ជាស្រោមជើង/និងជាសម្លៀកបំពាក់មិនត្រូវគ្នា។ ពួកយើងទន្ទឹងរង់ចាំការចូលរៀនរបស់សិស្សានុសិស្សទាំងអស់គ្នា! នេះ​ជា រូបភាព​ខ្លះៗ​ដែលមានក្នុងថ្ងៃនេះ Spirit […]
Spirit Week- Day 1- Jungle Safari- It was so much fun to see students and teachers dressed up in the theme of today. Spirit week is all about celebrating togetherness and community. Its about being able to enjoy the celebrations and appreciating the creativity of students! Thank you parents for participating and remember tomorrow-Tuesday Feb 21 is ‘ Mismatch Madness’ . Let your kids wear mismatch patters/ colors/shoes/socks/ clothes. Looking forward to everyone getting into the school spirit! Here are some snap shots from today.