(English Below) កុមារៗថ្នាក់មតេ្តយ្យរបស់យើងកំពុងខិតខំប្រឹងប្រែងរៀនចាប់យកនូវទម្លាប់ដើមឆ្នាំសិក្សាថ្មីដោយភាពស្វាហាប់គ្រប់ៗគ្នា។ សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ កំណត់អាទិភាពចម្បងក្នុងការបង្រៀនសិស្សានុសិស្សឱ្យចេះមានភាពឯករាជ្យលើខ្លួនឯងតាំងពីវ័យដំបូង។ តាមរយៈការបង្រៀនសិស្សឱ្យចេះបរិភោគអាហារដោយខ្លួនឯង ពួកគេមិនត្រឹមតែចេះនូវបំណិនជីវិតនោះទេ តែក៏រៀនកសាងនូវទំនុកចិត្ត និងការចេះធ្វើអ្វីដោយខ្លួនឯងផងដែរ។ យើងទាំងអស់គ្នានៅទីនេះ ចាំជួយសិស្សានុសិស្សលើគ្រប់ជំហាន ដើម្បីឱ្យក្លាយជាមនុស្សដែលពោរពេញដោយសមត្ថភាព និងភាពជឿជាក់៕ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! Our early-year learners are settling in beautifully to their new school routines. At Brightstar, we prioritise […]
(English Below)
កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ!
Our early-year learners are settling in beautifully to their new school routines. At Brightstar, we prioritise fostering independence from an early age. By teaching our students to eat by themselves, we are not just helping them master a skill—we’re also building their confidence and self-reliance. We’re here to support them every step of the way as they grow into confident, capable individuals.
Every child shines like a star at Brightstar!