(English Below) ស្វែងយល់ពីភាពអស្ចារ្យនៃវិទ្យាសាស្រ្តជាមួយវិធីបង្រៀនដ៏រស់រវើក! នៅថ្ងៃនេះសិស្សានុសិស្សរបស់យើងមកពីកម្រិតថ្នាក់មត្តេយ្យ បានចូលរួមសិក្សាជាមួយគ្នាយ៉ាងសកម្ម តាមរយៈប្រព័ន្ធឌីជីថល និងការអនុវត្តពិសោធន៍ដោយផ្ទាល់។ ពួកគេបានចូលទៅកាន់វេទិកាអន្តរកម្មអនឡាញ ដោយបានស្វែងយល់អំពីទ្រឹស្តីវិទ្យាសាស្រ្ត និងការអនុវត្តចំណេះដឹងតាមរយៈសកម្មភាពពិតជាក់ស្តែង។ ការរួមបញ្ចូលរបៀបសិក្សាទាំងឌីជីថល និងការសិក្សាអនុវត្តដោយផ្ទាល់នេះ បានផ្តល់ជូននូវបទពិសោធន៍រៀនសូត្រប្លែកអស្ចារ្យជូនដល់សិស្សានុសិស្ស ជួយពង្រឹងដល់បំណិនសតវត្សទី២១របស់ពួកគេឱ្យកាន់តែប្រសើរ សម្រាប់ត្រៀមឆ្ពោះទៅកាន់ថ្ងៃអនាគត៕ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! Exploring the wonders of science with a dynamic approach! Our Primary students are engaging […]

ស្វែងយល់ពីភាពអស្ចារ្យនៃវិទ្យាសាស្រ្តជាមួយវិធីបង្រៀនដ៏រស់រវើក!

Exploring the wonders of science with a dynamic approach! Our Primary students are engaging with a blend of digital learning and hands-on experiments. They’re diving into interactive online platforms to explore scientific concepts and applying their knowledge through practical, real-world activities. This combination of digital and hands-on learning provides an exciting and immersive experience, fostering 21st-century skills and preparing our students for the future.