ចាប់ពីពេលដែលកុមារតូចៗថ្នាក់មត្តេយ្យបានហាត់រៀនថ្នាក់បាល់ទាត់ថ្មីមក ពួកគេនៅតែបន្តសិក្សាជាធម្មតានូវម៉ោងអប់រំកាយ និងកីឡាដែលមាននៅក្នុងកម្មវិធីសិក្សារបស់សាលា។ មិនថាក្មេងៗថ្នាក់មត្តេយ្យ សិស្សានុសិស្សសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារទាំងអស់ ក៏សុទ្ធតែក្រេបបាននូវអត្ថប្រយោជន៍ពីការបង្វឹកបាល់ទាត់ដ៏មានវិជ្ជាជីវៈ របស់គ្រូជំនាញសាលាបាល់ទាត់ ស៊ីជេអេសអេស ដែលធ្វើឱ្យពួកគេចេះនូវបំណិនសំខាន់ៗ ព្រមទាំងមានចំណង់ចំណូលចិត្តខ្ពស់សម្រាប់ការហាត់រៀន។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! From the moment our Nursery children begin their football journey, they receive regular lessons through our comprehensive P.E. and […]

កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ!

From the moment our Nursery children begin their football journey, they receive regular lessons through our comprehensive P.E. and Sports curriculum. Additionally, Brightstar students benefit from professional football coaching provided by experts such as CJSS Soccer School, ensuring they develop essential skills and a passion for the game!