(English Below) ជាមួយនឹងការបញ្ចប់មេរៀនប្រចាំសប្តាហ៍ស្តីពីវិទ្យាសាស្រ្តក្រោមកម្មវិធីសិក្សាវិស្សមកាល នៅថ្ងៃនេះយើងក៏បានអនុវត្តសរុបរួមនូវសកម្មភាពសិក្សាផ្សេងៗដែលទាក់ទងនឹងការកសាងមិត្តភាពក្រុម និងការចេះសហការគ្នា។ ការរៀនសូត្រដែលពោរពេញដោយភាពសកម្មនេះហើយ គឺជាការសិក្សាស្នូលមួយដ៏សំខាន់នៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ ពីព្រោះវាបំពេញគ្រប់ទិដ្ឋភាពនៃការបង្រៀន និងការរៀនទាំងគ្រូ និងសិស្ស។ ហើយវាក៏ធានាបាននូវរាល់បរិយាកាសសិក្សាកាន់តែអំណោយផលជូនសិស្សានុសិស្សផងដែរ។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! As we conclude the Science Spectacular week of summer school, today we wrapped up with exciting team-building and […]
As we conclude the Science Spectacular week of summer school, today we wrapped up with exciting team-building and collaborative activities. At Brightstar, active learning is integral to every aspect of our teaching and learning, ensuring our students are engaged and inspired every step of the way. Here’s to a fantastic week of discovery and growth!
Every child shines like a star at Brightstar!