(English Below) ឆ្លៀតក្នុងថ្ងៃចុងក្រោយនៃឆ្នាំសិក្សា២០២៣-២០២៤ របស់សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ យើងខ្ញុំសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅជូនចំពោះអ្នកគ្រប់គ្នា ដែលបានខិតខំប្រឹងប្រែងលះបង់បំពេញនូវកាតព្វកិច្ចរៀងៗខ្លួន។ សូមជូនពរឱ្យសិស្សានុសិស្សទាំងអស់ជួបតែសំណាងល្អក្នុងការសម្តែងបញ្ចេញសមត្ថភាពនៅថ្ងៃស្អែក ក្នុងកម្មវិធីប្រគល់សញ្ញាបត្របញ្ចប់ការសិក្សា! យើងទាំងអស់គ្នា ទន្ទឹងរង់ចាំអ្នកជាថ្មីម្តងទៀតនៅក្នុងកម្មវិធីសិក្សាវគ្គវិស្សមកាល។ នេះគឺជាការចាប់ផ្តើមសារជាថ្មី និងបន្តទៅជាមួយភាពជោគជ័យ! កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! As we close this academic year at Brightstar, we extend our heartfelt thanks to everyone for their […]
As we close this academic year at Brightstar, we extend our heartfelt thanks to everyone for their support and dedication. Best of luck to all our students at graduation tomorrow! We look forward to seeing many of you during summer school. Here’s to new beginnings and continued success!

Next Post
រីករាយជាមួយសកម្មភាពសិក្សាថ្នាក់មត្តេយ្យវគ្គវិស្សមកាលសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! ក្រោមការសិក្សាម៉ោងអប់រំកាយ និងកីឡាកាយនៅថ្ងៃនេះ បានធ្វើឲ្យយើងស្វែងយល់យ៉ាងច្បាស់ពីអត្ថន័យគុណតម្លៃនៃការចំណាយពេលជាមួយគ្រួសារ រួមមាន ជំរុញឲ្យមានការសិក្សាកាន់តែពូកែ និងមានទំនុកចិត្តលើខ្លួនឯងកាន់តែខ្លាំង។