(English Below) អបអរសាទរការប្រកួតជើងឯកកីឡាអេឡិចត្រូនិច វិញ្ញាសា Mobile Legend សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះការប្តេជ្ញាចិត្ត និងភាពក្លាហានរបស់សិស្សានុសិស្សជាបេក្ខភាពទាំងអស់ ដែលបានចូលរួមក្នុងការប្រកួតកីឡាអេឡិចត្រូនិចវិញ្ញាសា Mobile Legend ធ្វើឡើងកាលពីថ្ងៃទី ៤ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០២៤។ ថ្វីត្បិតបានជួបជាមួយគូប្រកួតខ្លាំងក៏ពិតមែន តែបេក្ខភាពរបស់យើងមានស្មារតីក្លាហាន និងបានខិតខំអស់ពីសមត្ថភាពចូលរួមប្រកួតជាមួយសាលាផ្សេងៗមកពីរាជធានីភ្នំពេញ។ អបអរសាទរម្ចាស់ជ័យលាភី និងគូប្រកួតទាំងអស់! យើងរីករាយទន្ទឹងរង់ចាំឱកាសនៃការប្រកួតនេះម្តងទៀតនៅថ្ងៃខាងមុខ។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ! Rise to the Top Mobile Legends Esports Competition. […]
(English Below)
អបអរសាទរការប្រកួតជើងឯកកីឡាអេឡិចត្រូនិច វិញ្ញាសា Mobile Legend
កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ!
Rise to the Top Mobile Legends Esports Competition.
Brightstar wishes to express our appreciation for our students’ commitment and courage in participating in the ML competition this weekend, 4th May. Despite facing tough competitors, the Brightstar team did their best competing against other schools from Phnom Penh. Well done, and we look forward to more Esports competitions in the future