(English Below) សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តាររីករាយក្នុងការឃើញកុមារតូចៗដ៏គួរឱ្យស្រឡាញ់ថ្នាក់ទារកដ្ឋានចូលរួមរៀនសូត្រ សំដែងធ្វើសកម្មភាពពិតៗ។ តាមរយៈទិដ្ឋភាពដែលកុមារៗបាននាំគ្នាញ៉ាំអាហារបែបលំហែនៅខាងក្រៅថ្នាក់ជាមួយនឹងកូនតុក្កតាខ្លាឃ្មុំរបស់ពួកគេ ឆ្លុះបង្ហាញឱ្យឃើញពីការរីកចម្រើនជំនាញផ្នែកសង្គម និងការចេះស្រមើលស្រមៃ។ សកម្មភាពសិក្សាទាំងនេះគឺជាមូលដ្ឋានគ្រឹះដ៏សំខាន់សម្រាប់ធ្វើឱ្យបទពិសោធន៍សិក្សាអប់រំក្មេងៗកាន់តែមានភាពសប្បាយរីករាយ និងប្រកបដោយគុណភាព ព្រោះវាជួយដល់កុមារអភិវឌ្ឍនូវជំនាញប្រាស្រ័យទាក់ទង បង្រៀនឱ្យចេះដោះស្រាយបញ្ហា និងចេះសហការគ្នា។ កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ៕ Brightstar loves to see nursery children immersed in the enriching world of roleplay at school. Watch as […]
កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារ៕
Brightstar loves to see nursery children immersed in the enriching world of roleplay at school. Watch as their creativity blossoms at their teddy bear picnic, social skills flourish, and imaginations soar. Through these activities, little ones develop communication, problem-solving, and cooperation, laying the foundation for a joyous and holistic early childhood education experience.