(English Below) អបអរសាទរចំពោះជ័យលាភីអ្នកប្រកបពាក្យឆ្នើមរបស់សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ! កម្មវិធីប្រកួតប្រជែងប្រកបពាក្យឆ្នាំ ២០២៣ គឺជាការបង្ហាញសមត្ថភាពផ្នែកភាសាអង់គ្លេសមួយរបស់ក្មេងៗ។ សាលាមានសេចក្តីសោមនស្សរីករាយយ៉ាងខ្លាំងនៅក្នុងការប្រកាសម្ចាស់ជ័យលាភី លេខ៣ ឈ្មោះ ឃី យូស៊ីម មកពីថ្នាក់ទី៥ លេខ២ ឈ្មោះ អ៊ុំ ចាន់សាន់នី មកពីថ្នាក់ទី២ លេខ១ ឈ្មោះ ដែន កេសរ មកពីថ្នាក់ទី៣ ហើយយើងក៏សូមកោតសរសើរផងដែរដល់សិស្សានុសិស្សចូលរួមទាំងអស់ដែលបានលះបង់ការខិតខំប្រឹងប្រែងធ្វើបានល្អអស់ពីសមត្ថភាព។ ចូរថែរក្សាក្តីស្រឡាញ់របស់អ្នកជាមួយអក្សរ ឬពាក្យ! កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ៕ Congratulations to the brilliant […]
អបអរសាទរចំពោះជ័យលាភីអ្នកប្រកបពាក្យឆ្នើមរបស់សាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ!
លេខ៣ ឈ្មោះ ឃី យូស៊ីម មកពីថ្នាក់ទី៥
លេខ២ ឈ្មោះ អ៊ុំ ចាន់សាន់នី មកពីថ្នាក់ទី២
លេខ១ ឈ្មោះ ដែន កេសរ មកពីថ្នាក់ទី៣
កុមារគ្រប់រូបចែងចាំងដូចដួងតារានៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ៕
Congratulations to the brilliant spellers of Brightstar International School!
The 2023 Spelling Bee competition was a showcase of linguistic prowess.
We’re thrilled to announce our champions in third place is Khy Yoshim from Year 5, in second place is Um Chansunny from Year 2 and the Brightstar Grand Spelling Bee Champion is Den Kesor from Year 3.
We commend all of our student participants for their dedication and hard work, well done!
Keep shining bright with your love for words!