(English Below) សាលារៀនអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ (Brightstar) លើកទឹកចិត្តមាតាបិតាសិស្សចំពោះការធ្វើការជាដៃគូជាមួយថ្នាក់ដឹកនាំសាលារៀន តាមរយ:ការអញ្ជើញចូលរួមជំនួបទទួលទានកាហ្វេពេលព្រឹកជាប្រចាំ ដែលត្រូវបានរៀបចំឡើងក្នុងគោលបំណងបើកឪកាសសម្រាប់មាតាបិតាអាចជជែកជាមួយថ្នាក់ដឹកនាំសាលា ចែករំលែកគំនិត រួមទាំងពិភាក្សាពីបញ្ហាមន្ទិលផ្សេងៗ។ ជំនួបកាហ្វេពេលព្រឹកនេះមានសារៈសំខាន់ណាស់សម្រាប់មាតាបិតាគ្រប់រូប ព្រោះវាជាពេលវេលាក្រៅផ្លូវការដ៏កក់ក្តៅ និងជាការស្វាគមន៍មួយដែលលោកអ្នកអាចពិភាក្សាអំពីរឿងផ្សេងៗទាំងអស់ទាក់ទងនឹងសាលារបស់យើងជំរុញឲ្យមានការកែលម្អនូវចំណុចខ្វះខាតនានាជាបន្តបន្ទាប់៕ Brightstar encourages parents to work in partnership with our school leadership by attending regular coffee mornings designed to […]
Brightstar encourages parents to work in partnership with our school leadership by attending regular coffee mornings designed to chitchat with the school leadership, share ideas, and discuss concerns. The coffee mornings are very important for parents to have a warm and welcoming informal time together to discuss all things related to our school to drive our continued improvements for all concerned.