(English Below) សាលារៀនអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ (Brightstar) ធានាថាសិស្សានុសិស្សទាំងអស់បានត្រៀមខ្លួនរួចជាស្រេចទុកសម្រាប់ប្រឈមនឹងព្រឹត្តិការណ៍ថ្ងៃអនាគតរបស់ពួកគេ! កុមារនីមួយៗតែងតែត្រូវបានប្រឈមមុខនឹង “សម្ពាធដែលមិនអាចនឹកស្មានដល់” ហើយត្រូវការ “មេរៀនសម្រាប់ជីវិត” ដើម្បីជួយក្នុងការអប់រំពួកគេឲ្យចេះដោះស្រាយបញ្ហាចំពោះមុខ។ ដូច្នេះហើយទើបវាសំខាន់ណាស់ក្នុងការយល់ដឹងពីការអប់រំ PSHE (ដែលជាការអប់រំស្តីពីរាងកាយ សង្គម និងសុខភាព)។ សាលារៀនអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ (Brightstar) បង្រៀនសិស្សពីរបៀបឆ្លើយតបក្នុងសង្គម ដឹងពីការរក្សាសុវត្ថិភាព និងសុខភាព។ កម្មវិធី PSHE បណ្តុះកុមារចូលទៅកាន់ពិភពលោកពិតតាមរយ:ការអភិវឌ្ឍ ការគោរពខ្លួនឯង មានភាពអត់ធ្មត់ និងការយល់ចិត្ត។ វាថែមទាំងផ្តល់នូវឪកាសដល់ក្មេងៗឲ្យចេះស្គាល់ពីខ្លួនឯង ចេះគ្រប់គ្រងកាល:ទេស: ក្នុងឆាកជីវិតដោះស្រាយដោយសុវត្ថិភាព និងជោគជ័យ៕ […]

Brightstar ensures our students are future-ready!
Children are exposed to “unimaginable pressures” and require a “curriculum for life” that prepares them to deal with today’s issues. This is why it is critical to emphasise the significance of PSHE education (Physical, Social and Health Education). Brightstar teaches students how to interact socially and stay safe and healthy. The Brightstar PSHE programme prepares children for the real world by developing self-esteem, resilience, and empathy. It teaches young people how to react in challenging or unpleasant situations. It provides scenarios for children to see themselves in, so that if the circumstance develops in real life, they will be able to manage it safely and successfully.