នៅសប្តាហ៍នេះ សាលារៀនអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ (Brightstar) បានស្វាគមន៍ការវិលត្រឡប់មកវិញរបស់សិស្សានុសិស្ស។ ក្នុងសប្តាហ៍ដំបូងនៃបវេសនកាលថ្មីនេះ សាលាបានផ្តោតការយកចិត្តទុកដាក់ទៅលើការបង្កើតទម្លាប់ ការបង្កើតទំនាក់ទំនងជាមួយមិត្តភក្តិថ្មីនិងចាស់ ព្រមទាំងលោកគ្រូអ្នកគ្រូ។ ក្នុងអំឡុងពេលនេះ វាក៏ចាំបាច់ផងដែរសម្រាប់ការបង្កើតក្តីរំពឹងទុកជូនសិស្សម្នាក់ៗនៅក្នុងថ្នាក់ថ្មីរបស់ពួកគេ។ សិស្សានុសិស្សបានស្វែងយល់បន្ថែមអំពីច្បាប់ និងគោលការណ៍របស់សាលា ស្វែងយល់ពីរបៀបសុាំនឹងសហគមន៍ និងរួមចំណែកក្នុងសហគមន៍។ This week, Brightstar welcomed students back to school. The first week of school focuses on establishing […]

This week, Brightstar welcomed students back to school. The first week of school focuses on establishing routines, making new friends, and forming connections with fellow students and teachers.
During this period, it is also essential to establish expectations for students in their new classes.
Students learn more about the school’s rules and policies, how they fit into our community, and how they can contribute.