សាលារៀនអន្តរជាតិ Brightstar បានបញ្ចប់កម្មវិធីរដូវក្តៅ Animal Explores នៅសប្តាហ៍នេះដោយរលូន ជាមួយនឹងដំណើរកម្សាន្តទស្សន:កិច្ចសិក្សាតាមសួនសត្វ Safari ខណ:នេះជាមធ្យោបាយដ៏ល្អបំផុតមួយក្នុងការនាំសិស្សរបស់យើងទៅស្គាល់មជ្ឈដ្ឋានខាងក្រៅ ទៅកាន់ធម្មជាតិពិតៗ។ សិស្សានុសិស្សមិនត្រឹមតែមានឱកាសស្វែងយល់ពីប្រភេទសត្វប្លែកៗជាច្រើនប្រភេទប៉ុណ្ណោះទេ ប៉ុន្តែពួកគេក៏មានឱកាសស្វែងយល់ពីជម្រករបស់សត្វផងដែរ។ ការបង្រៀនកូនៗឱ្យចេះដឹងគុណទៅដល់សត្វ គឺជារឿងដែលកុមារគ្រប់រូបគួរតែរៀនសូត្រ។ សិស្សានុសិស្សមានការយល់ដឹងកាន់តែច្បាស់អំពីរបៀបដែលពួកគេបានទទួលនូវការបង្រៀនរវាងសុខុមាលភាពសត្វ និងការអភិរក្ស។ សក្តានុពលទាំងនេះបានផ្តល់អត្ថប្រយោជន៍មិនត្រឹមតែការអប់រំរបស់ពួកគេប៉ុណ្ណោះទេ ប៉ុន្តែថែមទាំងអនាគតនៃប្រព័ន្ធអេកូរបស់យើងផងដែរ។ Brightstar concluded this week’s Animal Explores summer programme with an exciting field […]
Brightstar concluded this week’s Animal Explores summer programme with an exciting field excursion. Safari Park field trips and educational visits are excellent ways to get our students outside and into nature. Not only did they have the opportunity to discover a variety of distinct animal species, but they also had the chance to investigate each of their distinct habitats. Teaching children animal appreciation is something that all children should learn. Students have a greater understanding of how they can make a difference when they are taught about animal welfare and conservation. This benefits not only their education but also the future of our ecosystem.