ហេតុអ្វីបានជាមុខវិជ្ជាសីល្បះមានសារះសំខាន់សម្រាប់កុមារតូចៗ? នៅសាលាអន្តរជាតិប្រាយស្តារភ្នំពេញ មុខវិជ្ជាសីល្បះមានសារះសំខាន់ខ្លាំងណាស់សម្រាប់កុមារ ជាពិសេសនៅថ្នាក់បឋម។ តាមការសិក្សាស្រាវជ្រាវបានបង្ហាញឲឃើញថាការអនុវត្តសីល្បះជួយអោយខួរក្បាលកុមារលូតលាស់។សិស្សថ្នាក់ទី២របស់យើងបានបញ្ចប់ការគូរគំនូរសត្វពាហនះអាហ្វ្រិចលើកដំបូងរបស់ពួកគេបន្ទាប់ពីបានព្យាយាមរយះពេល ៤ សប្តាហ៍កន្លងមក។ នៅក្នុងសកម្មភាពនោះបានជួយឲេពួកគេអភិវឌ្ឍន៍សមត្ថភាពភាសារសមត្ថភាពទំនាក់ទំនង និងសមត្ថភាពពហុញាណ។ នៅទីបញ្ចប់ឆ្នាំសិក្សានេះយើងនឹងដាក់ដេញថ្លៃគំនូរសីល្បះរបស់កុមារសម្រាប់ជំនួយមនុស្សធម៌។ Why is art significant to young people? At Brightstar international school of Phnom Penh, we think art is crucial for […]
ហេតុអ្វីបានជាមុខវិជ្ជាសីល្បះមានសារះសំខាន់សម្រាប់កុមារតូចៗ?
Why is art significant to young people?
At Brightstar international school of Phnom Penh, we think art is crucial for kids, particularly in the early stages of development.
Our conviction is supported by research, which demonstrates how art-making exercises help young learners’ brains grow.
After four weeks of preparation, our Grade 2 students finished their first-ever African Animal painting today.
Children’s senses are engaged in art-based open-ended play, which helps them develop their cognitive, social-emotional, and multisensory abilities.
During graduation later this year, we will do a charity art auction with all of the students’ artwork available for purchase.