ការ​កម្តៅ​សាច់ដុំរាងកាយគឺ​មាន​សារៈ​សំខាន់​ព្រោះ​ធ្វើឱ្យ​បង្កើន​ចលនារាង​កាយ និង​ជួយធ្វើអោយមានភាពរឹងមាំមិនងាយរង​របួសក្នុងពេល​លេងកីឡា។ នៅសាលារៀន សិស្សានុសិស្សមុនពេលចាប់ផ្តើមលេងកីឡ បាល់ទាត់ ឬបាល់បោះ សិស្សទាំងអស់ត្រូវកម្តៅសាច់ដុំ 10 នាទីមុនពេលលេងកីឡា បន្ទាប់មក សិស្សានុសិស្សអាចចាប់លេងកីឡាដោយរីករាយជាមួយមិត្តរួមថ្នាក់៕ Warm-ups are important because they allow athletes to maximize physical performance and reduce injury risk during sports activities . […]
Warm-ups are important because they allow athletes to maximize physical performance and reduce injury risk during sports activities . At school, before soccer or basketball, all students do 10 mins of warm up before playing the sport. Students can then perform at their best and enjoy the team sports activities