ចំពោះមុខវិជ្ជាវិទ្យាសាស្ត្រសិស្សថ្នាក់ទីមួយគឺត្រៀមខ្លួនក្លាយជាអ្នកវិទ្យាសាស្ដ្រតូចៗរួចជាស្រេចដើម្បីធ្វើការស្រាវជ្រាវពីភាពដូចគ្នានឹងខុសគ្នារវាងគ្រោងឆ្អឹងមនុស្សនិងសត្វ ហើយលើសពីនេះទៅទៀតពួកគេនឹងសិក្សាលើផ្នែកផ្សេងៗនៃរាងកាយដោយប្រើប្រាស់នូវសកម្មភាពជាច្រើនរួមបញ្ចូលគ្នា។ ចពោះការរំលឹកមេរៀនវិញគឺមានការផ្សាភ្ជាប់ទៅនឹងមេរៀនតាមរយៈរូបភាពបង្ហាញហើយ ជានេះពិតជាជួយសិស្សានុសិស្សក្នុងការប្រឡងប្រចាំត្រីមាសរបស់ពួកគេឲ្យបានកាន់តែល្អប្រសើរឡើង។ In Science , Grade 1 students are turning into little scientists by investigating the similarities and differences between human and animal skeletal system and parts of […]
In Science , Grade 1 students are turning into little scientists by investigating the similarities and differences between human and animal skeletal system and parts of the body through various collaborative activities. Reviewing vocabulary linked to the chapter through various visual aids, will definitely support students in doing their best in the upcoming progressive tests.